Tervetuloa Muistopaikka.fi palveluun
Loimme tämän palvelun sen takia, että ihmisillä olisi paikka surra läheisen kuolemaa ja ennen kaikkea - jakaa suru muiden kanssa, mikä menetyksen hetkenä voi osaltaan antaa lohtua.
 
Yksityisyyden suojan takia halusimme että muistopaikan voi luoda vain rekisteröitymällä. Sen jälkeen kun olet luonut käyttäjätunnuksen, voit luoda muistopaikan. Se näkyy sisäänkirjautumisen jälkeisellä etusivulla.
 
 
Jos haluat, että luomasi muistopaikka ei näy palvelun muille käyttäjille, valitse muistopaikka yksityiseksi, jolloin se näkyy ainoastaan sinulle ja kutsumillesi käyttäjille.
 
Luotuasi muistopaikan voit lisätä siihen sisältöä; kirjoittaa nekrologin (muistokirjoituksen) ja kutsua muita käyttäjiä. Sisältöä lisäät Muistopaikka-sivun ylälaidasta Muokkaa muistopaikkaa -toiminnolla. Muita käyttäjiä kutsut Muokkaa perustietoja -toiminnolla. Muistokynttilän voit sytyttää sivun oikeasta alalaidasta. Voit myös liittää valokuvia henkilön elämästä ja tapahtumista.
 
 
Hautajaisista voi liittää valokuvia tai muuta sisältöä. Myös haudan sijainnin voi merkitä karttaan antamalla sen osoitteen.
 
 
Rekisteröidy